Uitvaartvereniging Borger eo Al meer dan 100 jaar een begrip!

Goed geregeld

Het is interessant om lid te worden van onze vereniging want wij werken zonder winstoogmerk waardoor de contributie laag is. Bovendien werken wij kleinschalig en daardoor heeft u direct contact met de juiste persoon, zijn de lijnen kort en willen wij er voor zorgen dat alles goed verloopt.

Bij lidmaatschap betaalt u een jaarlijkse contributie van 34 euro per volwassene.  Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid en vallen onder de gezinscontributie.

Wanneer u besluit om na uw dertigste jaar lid te worden dan berekenen wij een entreegeld. Daarom is het voor jongeren onder de dertig nu juist interessant om lid te worden. Voor de entreegelden kunt u het beste contact opnemen met het secretariaat.
Wij streven er naar om de uitvaart van onze leden naar hun wens te verzorgen waarbij de eerste kosten grotendeels worden vergoed.

Aanvullend verzekerd

De kosten die worden vergoed zijn niet geheel toereikend om de kosten van de gehele uitvaart te dekken. Daarom kunt indien gewenst een aanvullende verzekering afsluiten. Het bestuur van UVV Borger e.o heeft een samenwerkingsverband afgesloten met Twenthe uitvaartverzekering. Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Promotieactie

De vereniging heeft een promotieactie opgezet! Nieuwe leden kunnen nu in het kader van de promotieactie profiteren van een aantrekkelijk instaptarief. Tot de leeftijd van 30 jaar is namelijk geen instaptarief van toepassing en kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid.

Tarieven

Bekijk de tarieven voor opbaring en gebruik van de aula (2024)

Wat wij doen en wat wij vergoeden

Wij regelen en verzorgen de uitvaart. De uitvaartleider bespreekt met u in alle rust de mogelijkheden en persoonlijke wensen. Na verzorging van de overledene wordt hij of zij overgebracht naar ons rouwcentrum, het crematorium  of naar het woonadres bij opbaring thuis. (binnen een straal van 20 km)
Een geraamde kostenberekening zal u direct worden overhandigd.

Het uitvaartcentrum aan de Westdorperstraat 1 in Borger staat tot uw beschikking voor opbaring van de overledene, condoleance plechtigheid, condoleanceregister tekenen en/of een uitvaart of herdenkingsdienst. Er is dagelijks rouwbezoek mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met Mevr. J.M.Rosing-de Jonge Tel. 06-31537721

U kunt gebruik maken van het rouwcentrum met de daarbij behorende faciliteiten. Bij een begrafenis zijn vier dragers beschikbaar. Indien gewenst zorgen wij er voor dat de kerkklokken worden geluid.

Ontvangt u een bijdrage van €1100,00 in de kosten van de uitvaart.

Wij zorgen voor de aangifte van overlijden en de verdere administratieve afhandeling zoals wettelijke registratie en de daarbij komende kosten.

Bent u woonachtig buiten ons werkgebied dan kunt u lid blijven van de vereniging. De kosten van de uitvaart buiten ons werkgebied worden vergoed. Deze vergoeding is dezelfde als de uitvaart binnen ons werkgebied zou hebben plaats gevonden. Wij verzoeken u uw adreswijziging door te geven aan het secretariaat.

Lid worden of meer informatie