Donateur worden van Uitvaartvereniging Borger eo.

Heeft u hier al eens over nagedacht?

Allemaal krijgen we er een keer mee te maken: onze eigen uitvaart. Een uitvaart vooraf bespreken en regelen wordt vaak vooruit geschoven. “Dat kan nog wel een keer”. Toch is het wel verstandig om hier van tevoren over na te denken. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart en er zijn redelijk veel kosten mee gemoeid. Wij als Uitvaartvereniging Borger e.o. bieden nu, naast het bestaande lidmaatschap de mogelijkheid om donateur van onze vereniging te worden.

Wat houdt het donateurschap in?

Een donateur maakt gebruik van de diensten van de Uitvaartvereniging en weet zo dat zijn of haar uitvaart te zijner tijd wordt verzorgd. Dit alles tegen het verenigingstarief, wat betekent dat het financiële voordeel op kan lopen tot wel € 2.500,- ten opzichte van een commerciële organisatie.
Lid of donateur van onze Uitvaartvereniging betekent dat u of uw naasten te zijner ontzorgd worden door een professionele organisatie. Met andere woorden: ontzorgen van nabestaanden, duidelijkheid vooraf en een passend afscheid voor een donateurstarief. We verzorgen, in samenwerking met UGNA, de uitvaarten van onze leden en donateurs (begrafenis of crematie) in Borger en omstreken.

Een donateur betaalt € 10,- per jaar en ontvangt van de Uitvaartvereniging een verklaring van donateurschap. Bij aanmelding wordt eenmalig € 15,- administratiekosten in rekening gebracht.

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze administratie via info@uitvaartborger.nl en telefonisch op 06-23719576.

 

donateur worden van uitvaartvereniging borger